Ons machinepark

Durst P10

De Durst P10 combineert snelheid en kwaliteit zonder compromissen te sluiten. Met de bewezen kwaliteit van UV print technologie kan deze machine printen op de meest uiteenlopende harde media en rolmedia, wat zorgt voor een ongeëvenaarde en overtuigende veelzijdigheid. Deze machine is voorzien van CMYK + Wit.

Summa F2630

Summa’s F Serie Pro vlakbedsnijplotter-systeem is een innovatieve oplossing voor het CNC afwerken van een breed scala aan rol- en plaatmaterialen. Hiermee produceren we een breed scala aan displays, belettering, verpakkingstoepassingen, 3D letters, lichtreclame, en veel meer.

Canon Colorado

Deze machine print aan de hoogste kwaliteit in verbluffende snelheden. De Colorado biedt de keuze tussen een glanzende en een matte afwerking van de print en kan deze ook samen in 1 beeld combineren, zonder toepassing van vernis. De flexibele UVgel inkten ondersteunen een breed scala aan media. Ook witte inkt hebben we geïntstalleerd onze Canon Colorado om hiermee de speciale toepassingen voor onze klanten uit te kunnen werken.

Epson Surecolor

De Epson is uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling, zodat u over uitstekende resultaten beschikt met prachtige kleuren en helderheid, zo ook voor wit en metallic opgebouwde kleuren. De inkten zijn extreem flexibel en daardoor ideaal voor onze car-wrappings. Deze printer werd ook gekalibreerd volgens de RAL kleuren van de K7 waaier en kan een breed scala aan Pantone kleuren produceren.

Canon Arizona 318GL

De UV-flatbedprinters uit de Arizona-serie zijn simpelweg een technologische doorbraak: UV-uithardende flatbed en roll-to-roll inkjetprinters die een uitzonderlijke beeldkwaliteit leveren om display graphics naar een hoger niveau te tillen. Met deze UV-flatbed printer kiezen we voor precisie en kwaliteit. Deze printer is uitgerust met CMYK + Witte inkt. 

Mimaki UJV55-320

Met deze rol-to-rol printer kunnen we rolmaterialen tot 320cm breed in zeer hoge kwaliteit UV-printen. Dit gaat dan vaak over banners, naadloos behangtextiel, spanplafonds en vele andere rolmaterialen. 

Summa D160

Sinds het prille begin van de computerondersteunde signmaking, worden Summaplotters beschouwd als betrouwbaar, innovatief en uitmuntend en garanderen ze het beste materiaaltransport. De Summa S Class D plotters zijn speciaal ontworpen voor het snijden van grote volumes vinyl, reflecterend materiaal, sand-blast folie en het precieze contoursnijden van labels. 

Trotec 500

Deze lasermachine met een groot bed van 130 x 90cm wordt bij ons ingezet voor de meest verfijnde CNC-afwerking door middel van lasercut-technologie. We gebruiken deze machine zowel voor het graveren als voor het snijden van plexiglas, hout, glas, metaal,… Perfect voor het produceren van kleine displays met veel details, en voor het plexiglas te snijden dat we nodig hebben bij de productie van onze lichtreclames.

Agfa Acorta

Het Acorta-assortiment van automatische snijtafels heeft alles wat nodig is om te voldoen aan de vereisten en hoge standaarden van de karton-, digitale druk- en signage-industrie: een geavanceerd herkenningssysteem om gedrukte afbeeldingen en referentiepunten automatisch te detecteren, een flexibel afwerkingssysteem om kosten te besparen en maximale veelzijdigheid te bieden, ongeëvenaarde snijsnelheden tot 102 m/min, en nog veel meer. Deze machine is in vergelijking met onze Summa freesmachine meer geschikt voor het zware CNC-werk. Met zijn 3 kilowatt frees heeft hij geen problemen bij het cnc frezen van harde materialen zoals hout en dergelijke.

Fotoba XL320

De Fotoba Rollcut XL 320 is een volautomatische, snelle en nauwkeurige snijmachine die enorm veel tijd bespaart in het productieproces van grootformaat drukwerk. Deze snijmachine is geschikt voor het verwerken van een groot aantal rollen kleurenprint tot 0,8 mm dik en 3.300 mm breed. Hij staat in lijn opgesteld voor onze Mimaki 320 XL printer om zo efficiënt onze rolmaterialen tot 320cm breed uit te snijden.

Texart RT-640

De RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit en levendige kleuren. De RT-640 is een echte meerwaarde voor ons bedrijf dankzij zijn brede waaier aan toepassingen, zoals kledij, signalisatie, interieurdecoratie, modeaccessoires en gepersonaliseerde producten.

Canon Pro 4000S

De Canon PRO-4000 levert prints van verbluffende kwaliteit op media tot 44 inch. Het 12-kleuren inktsysteem van de LUCIA PRO en de 1,28 inch printkop zorgen voor levendige kleuren, diepe zwarttinten, hoge printsnelheden en superieure kwaliteit. Perfect voor het fotografisch drukwerk.

Bubble-Free Pro hot

De aandrukrol heeft een 10 mm dikke zachte siliconencoating om belletjesvrij aanbrengen te garanderen. De aandrukrol is van beide kanten te bedienen. De verwarmde rol en de elektrische brugaandrijving zorgen voor een laminering van hoge kwaliteit. Deze tafel is 620 x 210cm groot, dit zorgt ervoor dat we de grootste plaatformaten probleemloos kunnen verwerken.

Mistral 1650

De Mistral 1650 is een robuuste laminator met een bovenwals tot 60° te verwarmen en automatische drukregeling. Uitermate geschikt voor lamineren van prints, appliceren van gesneden teksten en het monteren van plaatmateriaal.

Carmo ringenmachine

Om ervoor te zorgen dat onze zeilen makkelijk gemonteerd kunnen worden op een hek of in een frame, voorzien we meestal ringen in de zeilen. Wij gebruiken hiervoor de Carmo machine.

Leister lasmachine

De Leister lasmachine is een degelijk, groot lasmachine die gebruikt wordt om naden aan elkaar te lassen of boorden om te zoomen. Een onmisbare machine in een productie als de onze.

Loading...
Scroll naar boven