PRINTWERK

Ons uitgebreid machinepark biedt ons de mogelijkheid om tegen strakke deadlines kwalitatief drukwerk af te ronden. Dit gaat van standaard drukwerk tot zeer verfijnd maatwerk. Elk project is uniek en wordt van A tot Z uitgewerkt voor onze klanten. Onze printers printen zowel op plaatmateriaal, rolmateriaal maar ook op de meest uitdagende ondergronden zoals tapijt, deuren of vouwmeters.

LASWERK

Om unieke frames en constructies voor ons drukwerk te bouwen zijn we zelf met laswerken begonnen. Hierdoor kunnen we zuilen, brievenbussen, lichtreclames, bannerframes en andere constructies volledig op maat lassen en lakken volgens de wens van de klant. Onze ervaren lassers gebruiken geavanceerde technieken om nauwkeurigheid en stevigheid te waarborgen in al onze lasprojecten.

SCHRIJNWERK

Onze in-house schrijnwerkerij zorgt voor een mooie aanvulling voor het maatwerk dat nodig is bij het maken van imposante beursstanden, displays, maatwerk kasten, lichtbakken en andere totaalprojecten. Hiervoor beschikken we over verschillende CNC-machines voor het frezen, laseren, graveren en afwerken van allerlei plaatmateriaal. 

EIGEN ONTWERPTEAM

Onze ontwerpstudio helpt je verder van A tot Z. Dit kan gaan van het ontwerpen van uw logo en huisstijl tot het design en de inrichting van uw ruimtes en gevels. Wij denken samen met u na over oplossingen en komen met creatieve concepten om u een unieke uitstraling te kunnen bieden.

EIGEN PLAATSERS

Onze toegewijde plaatsingsteams zorgen voor een vlotte en professionele installatie van al onze producten, met oog voor detail en kwaliteit. Door jarenlange expertise weten onze mensen heel goed hoe ze dit voor uw project moeten aanpakken.

ADVIES OP MAAT

Wij hechten er erg veel belang aan dat u bij ons steeds het juiste advies ontvangt. Dit gaat vaak over de juiste materiaalkeuzes maar ook over het plan van aanpak. Een goed idee kan pas tot stand komen als het de juiste ondersteuning krijgt.

LASWERK

Laswerken op maat zijn een belangrijke service van ons geworden om heel ver te kunnen gaan met onze reclame mogelijkheden. In eigen beheer lassen we de benodigde constructies voor uw projecten volledig op maat. Galvaniseren, metalliseren en lakwerk komen hier dan ook naadloos bij te pas om het geheel proper af te werken. Elk project wordt behandeld met zorgvuldige aandacht voor detail. Met onze eigen productiefaciliteit kunnen we flexibel inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten, of het nu gaat om een klein uithangbord of een grote constructie voor een vrijstaande zuil met lichtreclame.

Ons ervaren team van lassers en technici staat klaar om uw visie tot leven te brengen. We werken met een breed scala aan materialen, waaronder staal, aluminium en roestvrij staal, en we streven ernaar om de hoogste normen van vakmanschap te handhaven, ongeacht de complexiteit van het project.

LICHTRECLAMES

Lichtreclame is een krachtige manier om uw boodschap te laten opvallen, zowel overdag als ’s nachts. Met onze hoogwaardige lichtreclame-oplossingen kunt u uw merk versterken, uw bedrijf laten opvallen en de aandacht van voorbijgangers trekken. Van op maat gemaakte LED-letters tot dynamische digitale displays, wij bieden innovatieve en opvallende lichtreclame die uw boodschap effectief communiceert.

Door jarenlange ervaring is Shannon een krachtige productie motor geworden voor dit soort toepassingen.

Wij bouwen deze lichtreclames volledig op maat en voorzien deze van de nieuwste LED-systemen. Indien gewenst kan dit met RGBW led-systemen om de lichtkleur te kunnen wijzigen en een bijhorend DMX systeem met dot-control voor het geheel in een lichtshow te integreren. 

GEVELPANELEN

Onze geprinte gevelpanelen bieden een opvallende en gepersonaliseerde manier om de uitstraling van uw gebouw te versterken. Met geavanceerde druktechnologieën kunnen we levendige afbeeldingen, logo’s en patronen rechtstreeks op de panelen aanbrengen, waardoor uw gevel een unieke en onderscheidende uitstraling krijgt.

AKOESTIEK

Wil je op esthetische wijze je akoestiek verbeteren? Wij zijn hiervoor het juiste aanspreekpunt. We snijden en printen de akoestische materialen om dit zo naadloos in je interieur te integreren. 

SPANPLAFONDS & SPANWANDEN

Spanplafonds op maat bieden een veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het transformeren van elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een strak en modern design of naar een uniek gepersonaliseerd karakter, onze spanplafonds kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen, dit is zowel full color bedrukt als in uni kleuren mogelijk.

Het is opmerkelijk hoeveel oplossingen een spanplafond wel kan bieden. Zo kan je het perfect gebruiken om de akoestiek te verbeteren, luidsprekers onzichtbaar te verstoppen achter het doek, full color beelden te verwerken, en makkelijk je technieken te verbergen. Je kan ook het gehele plafond doen verlichten door middel van een verlicht spanplafond, dit zorgt voor een indrukwekkende eye-catcher.

Loading...
Scroll naar boven