Raamsticker

vergroot uw zichtbaarheid

Raamstickers of raamfolie op maat bestellen

Met kleurrijke raamstickers of raamfolie in allerlei motieven en formaten zet u uw bedrijf letterlijk en figuurlijk in de verf en voorkomt u nieuwsgierige blikken van voorbijgangers. Hoewel het eerder praktisch moet zijn, kan u met raamfolie erg creatief aan de slag. Denk maar aan raamfolie met tekst, spiegelfolie, statische glasfolie, dubbelzijdige folie of raamfolie in melkglas.

 

Waarom kiezen voor raamfolie van Shannon?

  • Raamfolie in verschillende tinten wit, melkglas of transparant
  • One way vision folie bestellen voor kantoren en vitrines
  • Zelfklevende folie zonder luchtbellen of oneffenheden
  • Laat natuurlijk licht door
  • Raamstickers op maat bestellen, ook dubbelzijdig

 

Printbaar glasheldere folie

Gekleurde transparante vinyl is een veelzijdig en decoratief materiaal dat gebruikt wordt om ramen en glazen oppervlakken te transformeren. Deze vinylfolie biedt de mogelijkheid om kleur en stijl toe te voegen terwijl het natuurlijk licht doorlaat.
U kan ook kiezen voor enkelzijdige raamsticker of  dubbelzijdige raamsticker met 2 verschillende beelden.

Zandstraalfolie

Dit folie is een veelzijdige en decoratieve oplossing voor ramen en glazen oppervlakken. Deze folie is speciaal ontworpen om het uiterlijk van geëtst glas na te bootsen, waardoor privacy wordt geboden zonder natuurlijk lichtinval te belemmeren.

One way Vision

One Way Vision folie is een uniek materiaal dat de mogelijkheid biedt om vanuit één richting door een raam te kijken, terwijl het vanuit de andere richting een volledig bedrukte uitstraling heeft. Dit maakt het ideaal voor privacy- en reclamedoeleinden

Loading...
Scroll naar boven