Epson SureColor

De Epson SureColor SC-S80600 is een hoogwaardige grootformaatprinter die speciaal is ontworpen voor professionele grafische toepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste specificaties van deze printer:

  1. Afdruktechnologie: De Epson SureColor SC-S80600 maakt gebruik van de geavanceerde PrecisionCore TFP-printkoppen van Epson voor nauwkeurige en consistente afdrukken van hoge kwaliteit.

  2. Afdrukresolutie: Het biedt een indrukwekkende maximale resolutie van tot wel 1440 x 1440 dpi, wat zorgt voor scherpe details en vloeiende kleurovergangen.

  3. Kleurengamma: De Epson SureColor SC-S80600 biedt een uitgebreid kleurengamma, waardoor het mogelijk is om levendige en nauwkeurige kleuren te produceren die voldoen aan de hoge eisen van professionele grafische toepassingen.

  4. Kleurconsistentie: Dankzij de geavanceerde kleurbeheertechnologie├źn van Epson kan de SC-S80600 consistente en betrouwbare kleurprestaties leveren, zelfs bij langdurig gebruik.

  5. RAL-kleuren en Pantone-kleuren: Deze printer is in staat om RAL-kleuren en Pantone-kleuren nauwkeurig te reproduceren, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid van cruciaal belang is, zoals branding en verpakkingsontwerp.

  6. Metallic en witte inktopties: De Epson SureColor SC-S80600 biedt de mogelijkheid om metallic inkten en witte inkten te gebruiken, waardoor gebruikers creatieve effecten kunnen toevoegen aan hun afdrukken, zoals metallic accenten en het afdrukken op transparante of gekleurde substraten.

  7. Flexibele mediaverwerking: Deze printer ondersteunt een breed scala aan afdrukmedia, waaronder papier, vinyl en wordt ook veel gebruikt voor het bedrukken van carwrap-folie.

  8. Gebruiksvriendelijkheid: De Epson SureColor SC-S80600 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met handige functies zoals een intuïtief bedieningspaneel en softwareondersteuning voor naadloze integratie in bestaande workflows.

Met zijn indrukwekkende afdrukkwaliteit, kleurnauwkeurigheid en veelzijdigheid is de Epson SureColor SC-S80600 een uitstekende keuze voor grafische professionals die streven naar de hoogste normen in afdrukprestaties.

Loading...
Scroll naar boven