Peesdoek frame

Print
stretchframes met peesdoek
IMG_3932.jpg
Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame Peesdoek frame
Description

Textiel frames in verschillende soorten! In de afgelopen jaren heeft de combinatie van een modulair aluminium frame, met textielprint voorzien van een siliconenstrip, zich bewezen. Wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een geprint textieldoek in een aluminium textielframe.

Indien u op zoek bent naar een Akoestische oplossing, is dit product een erg goede keuze. Wij maken gebruik van melamineschuim met zeer goede akoestische waarden. Op basis van wat uw ruimte nodig heeft bekijken we de hoeveelheid en dikte van het akoestisch materiaal dat we achter het doek plaatsen. Contacteer ons voor de technische ondersteuning!

Ook erg interessant voor indoor Ledframes in alle maten, we maken dan gebruik van een translucente doek! Kies voor een aluminium textielframe met ledverlichting voor grote visibiliteit, het licht trekt enorm veel aandacht naar het beeld. De ledframes zijn geschikt voor diverse toepassingen: van indoor lightbox aan de wand als sfeermaker, tot aan een opvallende eyecatcher in etalage of showroom.Onze peesdoek frames worden opgebouwd als een ikea kit. Eenvoudig in elkaar te zetten.

Je ziet dit product vooral veel in ratail toepassingen. Dit omdat onze klanten het doek eenvoudig zelf kunnen vervangen en dat is natuurlijk zeer kostenefficiënt!

Kort overzicht:

  • Doeken zijn snel wisselbaar.
  • Leverbaar met diverse accessoires voor wand of plafond bevestiging of voor vrijstaande frames.
  • Voor indoorgebruik.
  • Vrijstaand of wandgeschroefd
  • Verschillende textielsoorten naargelang de toepassing
  • OPTIES: akoestisch, block-out (lichtwerend), vochtbestendig, LED-verlicht of onverlicht.

Onze profielen zijn verkrijgbaar in grijs geannodiseerd, optie wit of zwart, maar kunnen in elke RAL kleur gelakt worden op aanvraag! Verkrijgbaar in verschillende diktes naargelang wat de ondergrond nodig heeft.

Zie hier een overzicht van onze profielen:

Een klein h-profieltje speciaal voor het werken in een bestaande nis.
Schermafbeelding 2020 07 17 om 12.12.30

Een icht en dun profiel van 16 mm diepte, dat vast wordt geschroeft met pluggen rondom tegen de muur.
fabric_frame_simple_19_mm.jpg
Een iets zwaarder profiel van 27 mm diepte, dat opgehangen wordt aan 1 bevestigingspunt. Of onderstaande zwaardere profielen naargelang de grootte van het kader.
fabric_frame_heacy_27mm.jpg

Voor vrijstaande kaders leveren wij een dubbel profiel van 55 mm, met aangepaste voetsteunen, die zorgen voor een stabiele wand.
fabric_frame_double_44mm.jpgfootplate.jpg

Voor akoestische toepassingen wordt een wanprofiel van 55mm gebruikt, dit zodat er voldoende ruimte is voor de akoestische vulling.
Schermafbeelding 2020 07 17 om 12.14.53

Voor verlichte toepassingen hebben we een profiel van 85mm nodig zodat we ver licht mooi over het doek kunnen verdelen.
Schermafbeelding 2020 07 17 om 12.13.02