Muurprints gepersonaliseerd fotobehang

Je kunt jouw kamer/showroom een heel bijzondere muurdecoratie geven met een gepersonaliseerd fotobehang. Je kunt hiervoor een foto die je zelf uitkiest gebruiken en de exacte maten van je muur. Onze fotobehang worden gemaakt van de beste kwaliteit pvc vrij behang. Dit materiaal is sterk, scheurvast en licht afneembaar. Daarnaast is het makkelijk op te plakken. Je foto wordt gedrukt op brede banen die de hoogte van je muur hebben (rolbreedte 320 cm).


Jouw favoriete foto
Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 1000 pixels per meter fotobehang. Als jouw muur dus bijvoorbeeld 400 cm breed is en 200 cm hoog heeft de foto minimaal 4000 x 2000 pixels nodig. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de foto. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe scherper het behang op de muur wordt. Je kunt jouw foto vooraf altijd vrijblijvend naar ons mailen, dan kijken we met je mee of deze voldoende pixels heeft. Als de foto een andere verhouding heeft dan de muur en moet worden bijgesneden, zullen we je een voorbeeld mailen ter goedkeuring voordat we het behang in productie nemen.
Heb je zelf geen geschikte foto of weet je niet hoe een beelbank werkt? Zoek dan direct een geschikte foto uit op Fotodatabase.

Maten en prijs van het behang
Fotobehang zet niet uit en krimpt niet als je het wilt opplakken. Je kunt dus de exacte maat van je muur aanhouden. Als je er echter niet zeker van bent dat je muur helemaal recht loopt, kun je altijd een paar centimeter extra aanhouden in zowel de breedte als de hoogte.

Opplakken van je fotobehang
Het opplakken van het vlies fotobehang is erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en plakt de banen van boven naar beneden en van links naar rechts naast elkaar. Let op! Lijm wordt niet meegeleverd. Shannon adviseert behangerslijm voor zwaar vliesbehang te gebruiken.